Irriterad

Har spenderat en stund av att kika runt bland bloggar och hittar så många inlägg om mobbning anonymt via internet. Så tragiskt, om man har nått att säga ska man stå för vad man tycker och skriva med sitt namn + uppgifter. Så onödigt att skriva massa skit och göra andra ledsna/osäkra över huvud taget... Personer som blir utsätta för detta och kan hantera det med att fullständigt ignorera det är grymma, verkligen! Man ska inte ta åt sig av något man vet är osanning, då ska man stå upp för sig själv.

Vill inte ha de är låta som att det är ok att mobbas med personuppgifter heller, absolut inte. Man är alltid tuffare bakom dataskärmen, innan man skriver något ska man tänka på om man skulle kunna gå fram till den personen och säga det face to face. Om inte, skit i och skriva det helt enkelt. I ridsportbloggvärlden är det massa onödiga kommentarer/ren mobbning om utseende, utrusning och på de sättet man rider sin häst. Listan kan bli lång.

Fattar verkligen inte, varför gör man egentligen på de här viset? Osäker på sig själv eller bara för att försöka göra någon illa. Det kan ta mer än det syns och man ska tänka på det. Vad har ni för åsikter angående detta?


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback