Bloggpaus + info!

Nu har vi både bloggpaus tills vi har skaffat oss en ny header och design - med nya bilder.

Vi kommer tilbaka på måndag vecka 14 med en tävling till er!!



Dagens uteritt

Lånade Pjokken idag och red ut i skogen tillsammans med min syster som fick rida Pegasus, vi konditonstränade litegrann i traven, tränade även på att flytta för skänkeln, tog även 2-3 kortare galopper. Pjokken var verkligen värld sin vikt i guld idag, superduktig och var super snäll när jag ledde in honom i stallet samt till boxen. Gick i skitfin form ååh älskar Pjokkis och Pegasus också såklart ♥
ps, rider mycket i skogen då underlaget på ridplan är hemskt, svinhalt och ojämt.

Utan Dina Andetag "Qnut"

Har beslutat mig för att om jag hittar rätt köpare till min älskade Qnut så ska han säljas.

Känns så hemskt men har inte tiden som han skulle ha så det är nästan synd om honom. Vill att han ska komma till ett hem där han (gärna) hopptränas/tävlas då han tycker det är superkul men som en myskanin funkar han även bra.

Dvärgvädur är han, blå zobel. ca 1,5 år i nuläget. Från Hedlandets kaniner.

Om du skulle vara intresserad av att börja kaninhoppa så är han en bra första kanin! Norrbottens Kaninhoppare (där vi tävlade) är världens bästa!!

Med följer en (har 2) bur/ar, transportbur (stor en...) selar och koppel (låda till de också), matskålar, kisslåda (har 2 här med), höhäck, vattenskålar + ett hus. Tävlingsbok har jag också, i skrivet några tävlingar och så har han 1 pinne i lätt rak hihi. Säkert nå mer som jag har glömt.

Har inte bestämt något pris änså länge men om någon är intresserad så får ni hemskt gärna höra av er! Skulle kännas bra om det var någon jag känner/vet vem det är.
Med alla tillbehör skulle priset kanske ligga på ca 500 kr.

Sitter med min bäbis i famnen, han är världens gulligaste verkligen ♥
Har ni frågor är det bara att kontakta mig!






Glad + bloggpaus

Känner mig gladis just nu och hoppas på att allt blir som de ska hihi.

Mindre bra sak är att jag ska meddela att jag tänkte ta en till bloggpaus, fixa en ny header + design och sen komma tillbaka - motiverad och med massa roliga grejer att skriva om. kramisar på er! ni är bäst!


Helt random bild på mig och Passis för länge sedan som fanns längst bak i vårt bildarkiv. Haha, jag är bra på att lägga upp bilder som inte alls har med inlägget å göra!


hihi

Pussat hejdå på min älskade kaninpojke Ares som har fått flyttat till sina nya ägare idag, där han kommer få det superbra fara ut och tävla och mysa toppen. Nu slänger jag på mig ridkläderna och kilar iväg till stallet och fixar iordning allting till hoppträningen samt mockar och fixar maten. Hoppas piggs sköter sig ikväll... aja han var ju bäst igår så.

Förlåt!

Min uppdatering är i botten men har ingen motivation över huvud taget, har NO iaf.

Igår var jag i skolan, gick in till stan med Ida och planerade vår framtid, åkte till stallet, joggade en tur med världens bästa Bullen, hjälpte till på asylridningen, träffade min älskade Amanda, satt på läxläsningen utan läxor och slutligen åkte ut och körde med Bullen, Nina och Jenny!

Kan berätta att Bullen verkligen sköter sig amazing nu, han är på hårdträning så snart har vi slankaste shettisen som finns! ;-)

Idag ska jag iväg och om allt går som planerat så får vi en nykomling på bloggen, men är inte 100 än, ni får veta när det är helt bestämt osv. Aja, nu ska jag ha engelska, kram på er!

Fin bild på min älskling ♥ - för att de blev tråkigt utan bild!


film

Hejsan!
har inte så mycket att berätta var hemma idag då jag inte sovit på hela natten vaknade kring 15:30 tiden :o 
For och red min ponnyhest, gick superbra fick testa trines Pessoabett. Tycker ientligen inte om sånna bett men det är det enda som verkar fungera på mitt vild djur. Han lyssnade hur bra som helst, kommer dock bara rida med pessoabett i skogen inte vid hoppning eller dressyr. Nu slänger jag mig ner i sängen och slår på lite film sov gott bästa läsare.

gaalet

Sett klart säsong 1 nu vidare på 2an. Har grymt svårt att andas normalt så jag vågar då inte lägga mig och sova ännu.. aja njuter av lite film ♥

Näsvallens Belarus

Den allra finaste shettiskillen. ♥ Fotograf är Emilia!







Vackra, vackra pownie!


Dagens - Harry + Bullz

Blev fri ridning istället för uteritt och red min älskade Harry. ♥ Gick bra, lite tjurig i mellanåt plus stark i galoppen men är nöjd ändå! Jobbade på med volter, bakdels & framdelsvändningar och så vidare.

Sen gick jag, Bullen, Jenny och Emilia ut i skogen ett tag och hade det mysigt. Kan bara säga att Bullis är världens bästa shettis. ♥

Ska fixa lite bildinlägg till er om jag orkar med det, min uppdatering ligger verkligen i botten men ska ta nya tag! Vi hörs på ett tag, ha de bra så länge :)


miniklubb bilder

åh jag måste verkligen lära mig att sänka händerna, nu måste jag skäpra mig.
Då han är så stark höjer jag de vilket är helt fel..

glad chey

Hemkommen från stallet för en stund sedan, blev världens gladaste när jag fick höra resultatet av hk provet ♥
Nu hoppar jag in i duschen innan jag slår på The Vampire Diaries och kikar på några avsnitt, såå grymt bra.

19 mars

Promenerar mot bussen nu, låång skoldag idag blir nog bara en kort skritt tur på ponnyn idag efter går dagens ritt. Har inte så mycket mer att berätta just nu så ni får ha det superbra!


Back to school

Godmorgon världens finaste läsare som gjorde att vår statistik tog världens hopp uppåt igår!
Nu blev de snart skolan och efter allt de ska jag åka till klubben och rida, om jag inte minns fel så ska vi ut och busa i skogen idag. Låter super :-D 

Ha en bra dag allihopa! Kramisar!

Fin fan-bild sen galan, helt opassande but I like it!


Sov Gott

Godnatt bästa läsare!
Statistiken ligger på topp, har precis sett två avsnitt av the vampire diaries åååh så grymt bra!
sjukt snygga är de också.. måste lägga bort datan så jag iallafall får några timmars sömn innan jag skall upp på skolan imorgon. Superglad för min fläskläpp har gått ner!
ojj blev lite blandad info hihi, aja puss på er.

BD-cupen @galan


Från vänstser: Erika, jag, Lovisa och Felicia.
Wiiie ♥


dum pegasus

Hemma från en uteritt med min lilla tögis, riktigt besviken över honom idag. Fått mig en mycket fin fläskläpp inte särskillt vackert måste jag säga. dum dum dum dum dum ponnyhest idag.

Jeansjakt

Gick på jeansjakt med mor min och fick hem 3 par typ tygbyxor i jeansmodell. Asbilligt och bra, endast 250 svenska riksdaler. Svarta, ljusblåa och mörkblåa, awesome!

Ska alldeles snart traska iväg mot brk, har varit duktig och cyklat på träningscykeln imorse så en promenad blir pricket över i:et. Väl där ska jag inta min roll som stallvärdinna och ikväll ska jag prata med Erikaa. Muy bien!

Världens snyggaste Harry (lika snygg på tårta i ansiktet) får stå för dagens bild.


Är med och tävlar


Bildlänk till tävlingsinlägget. Är med och tävlar om denna luva hos TeamBoden i alla fall!


Vinnare i Veckans Blogg!

Vi kan börja med att säga att det verkligen var ett svårt val och därför har vi valt 2 stycken vinnare! Superkul att så många var med, ni är bäst :-D
Bara att klicka på bilderna för att titta på Vinnarbloggarna!

Fin blogg med intressanta inlägg, kul med många bilder!

Bra blogg, roligt koncept med en blogg om en ridklubb eller hur man ska säga. Mycket intressanta och varierande inlägg och fina bilder!

Grattis! Till veckan tänkte vi starta upp en ny sorts tävling så håll utkik, kram på er världens bästa läsare!


Söka till ponnyakuten - varför?

Fick en fråga om varför jag ville söka till ponnyakuten. Jag har som sagt en massa problem med min lilla grabb han stannar på hinder (höjden spelar ingen roll) ibland stannar han på 30 till och med, han påminner mycket om Isabellas ponny Musse som var med i ponnyakuten 3 . Har även ett litet problem med lastning då han måste linas för att ta sig in i en transport. Hade också behövt hjälp hur jag ska hantera hans otroliga envishet tillexempel ibland vill han inte ta ett steg ur hagen och ibland vill han inte ens in i stallet. Så skulle ju verkligen behövt all hjälp jag kan få så jag någon gång kommer kunna starta en tävling.

jävla data

Åååååh vad förbannad jag är på min dator, att en 40 minuters film ska behöva ta över 2 timmar av se pga allt buggg...

Söker till ponnyakuten

funderar på att söka!

bra kväll

Hemma efter en grym kväll i luleå såhär roligt har jag nog inte haft på länge, dansat rumpan av mig tillsammans med världens bästa Tilda, första gången jag dansar typ hahah, ähh bra att bjuda på sig själv ibland. Käkat en supergod 3-rättersmiddag, tagit emot priiiis på scen. Puss på er allihopa!
humor...

Norrbottens Ridsportgala

Hemma efter en helt grym kväll! Mina fötter är helt döda efter att ha dansat som aldrig förr med (framförallt) Erika, hahaah våra danser var lovely!
Tagit emot priser för Bd-cupen och Årets Usekt, ätit 3-rättersmiddag och skrattar som bara den. Ni får massa bilder och skoj så fort Jenny har skickat över dom! Våra fan-bilder haha, döör.

Nu ska jag  hoppa in i duschen och sen blir det nog att slå på en film. Imorgon ska jag sova längeeee (sovmorgon ♥♥♥). Puss på er! 

Ful tilda, ashet asfghjkl Erika


Rullar mot GALAN

Nu sitter vi och dunkar 1D i bilen påväg mot gala. Tjoohoooo :D Kramisar till er bästa läsare från oss!!

Mot Jenny :D

Hoppar in i bilen för att hämta upp Tilda sedan rullar vi vidare till Jenny och fixar oss i ordning inför kvällens ridsports gala, suuper.
Ha en toppenfin Lördag!

Fixaar

Telefonen ikopplad i högtalarna = 1D på högsta volym!
Fixar lite inför galan, blingar upp naglarna lite extra hehe.

Kom precis hem från stallet där jag och Emilia var ute och motionerade/fotade Bullz. Han var piggelin idag men superduktig! :)
Ska ta de lugnt tills 3 ungefär då jag tar bussen till Jenny. Hoppas ni får en fin dag!


Lördag

Godmorgon! Håller just nu på att väcka Emilia med min vackra *host* morgonstämma! Sjungt cirka 5 One Direction-låtar nu så vi fårse när hon kvicknar till ;-)

söt


Anna

Hemkommen från Anna vi har busat ute i snön ( hahahah åkt madrass ) mycket längesedan jag utsatte mig för det. Var dock inte så bra underlag för detta, så vi gick till anna och såg lite klipp och shit på datorn även the vampire diaries som jag kommer vara besatt av nu fram över. 
vet inte hur gammal, bäste annnis ♥

Dagens Ridpass

Red ut i skogen idag på mitt  lilla troll, blev en hel del bråk i galoppen då han bara ska dra iväg, skit jobbigt att få sitta och hålla hålla hålla hålla för att han inte ska skicka iväg.. fick nog en hel del magmuskler efter dagens skogsritt hahah.
även om du är knäpp älskar jag dig ändå!

Fredagsmyyys

Emilia spenderar natten här och vi har det mycket trevligt med film, chips och godis hihihi. ♥


Tävling - Veckans blogg!


Nu drar vi igång en veckans blogg, för att delta är det bara att slänga in en kommentar med 'jag är med' i kommentarsfältet så väljer vi 1 vinnare i slutet av veckan. Lycka till!


It's friday, friday!

Äntligen fredag, nackdel med denna dag är att vi har matteprov nu på förmiddagen...
Försov mig imorse så går omkring i mjukisar idag hihi. Mina älskade jeans gick sönder igår och då var jag inte bara lite ledsen... Nåja, måste slänga i mig nån mat nu, puss på er!

arkivbild, älski


Freeeedag

Beger mig till skolan nudå, ikväll har jag planerat vara tillsammans med min fina vän Anna som jag inte träffat på hur länge som helst. Imorgon är det ju ridsports gala, superkul och sedan på söndag kommer jag vara i storklinten hela dagen. Helt ok helg!

Godnatt

Hoppar i säng så fort filmen är slut, skit hemsk film dom skjuter och håller på (urs ganska hemskt att se) men när man börjat se vill man ju se hur filmen avslutar.
Skola imorgon hur som helst, Godnatt!

Från 1-10

One, Direction ♥, Three, Four, Five, Six, Seven, Eight, Nine, Ten!


Min dag

Skolan flöt på, hade klädsim på idrotten och trodde jag skulle få någon panikattack och dö men de var faktiskt riktigt roligt haha! Smart nog hade jag en tröja med huva så de blev tyngre men ääh, de gick brao.

Åkte hem till Ida, åt där och sen for vi vidare mot stallet där jag och Jenny skulle köra Bullen. Stod och borstade på honom i en evighet och gud va han släpper... Jag och Jenny var iaf ute på en lång och mysig tur med snack om livet och dess möjligheter. Bullis skötte sig superduper!

Ska börja renovera bloggen så fort jag orkar och man vet aldrig när det blir. Glöm inte bort Veckans Blogg bara! ;-)


Joy Jumper

Ett ganska random inlägg men måste berätta för er hur mycket jag älskar Pegasus sadel (Joy Jumper)
, världens skönaste att rida/sitta i. Sitter bra i den, man får ett superbra stöd i den, super snygg är den ju också. En sadel jag verkligen rekomenderar till er som som söker en ny sadel till eran ponny/häst.

my day

Hellu! 

Slappat hela dagen lång, känner mig något bättre. Har pratat med Emilia på skype en stund annars har jag inte gjort så mycket. Imorgon då jäklar ska jag till skolan kan verkligen inte missa något mer, kommer ju redan nu få plugga ihjäl mig.

sjuksjuksjuksjuksjuksjuksjuk

godmorning!
Åhh blir ingen skola idag heller.... får inte åka till skolan när jag hostar o är såhär förskyld (katastrof).
Blir att plugga hemma hela dagen.

Så vi åker häst?

"Ridning är att likna lite vid pardans. En dans där din partner väger ett halvt ton, pratar ett annat språk och din uppgift är att motivera din partner enbart med hjälp av dina magmuskler och möjligen insida lår, samtidigt som du ska hålla alla övriga kroppsdelar stilla och snygga medan allting rör sig i alla riktningar. Dessutom kräver det ett visst mått av dödsförakt att sätta sig på detta halva ton av koncentrerad flyktinstinkt som helt utan förvarning kan bli rädd för ett grässtrå som lutar åt fel håll och med det sticka iväg i en helt annan riktning"

Värt att läsa igenom!


Footloose

Precis sett färdigt filmen 'Footloose' 2011 och den var mycket bra. Alltid ett + med en snygging som huvudroll hihi, men hela filmen var great. Rekommenderas!


100 % true


Var bara tvungen att dela med mig av denna, så sant. Harry ♥

Har fått klagomål om att de blir för mycket 1D och kan kanske hålla med om de hihi men de här är min(och Erikas) blogg och jag skriver om vad jag vill. One Direction är en del av min vardag, like it or leave it ;-) Ni kan alltid bläddra förbi det om det är så irriterande (men jag förstår inte hur det kan vara irriterande? :o)

 


Dunkadunka

Tar fram ett block och skriver upp massor av livsregler a lá Tilda nu hihihi. TAGGA SOMMAREN OSV!


Spruta

Precis varit och tagit någon spruta och trodde jag skulle dö men överlevde yey.

Är gode sugen på att starta upp tl-photo men jag måste köpa/få mitt objektiv först ju, åååh snälla mammsen/pappsen? ♥


Ska diskutera

med Erika om hur de blir med bloggen nu, är på något sätt sugen att börja om helt från början... Ta bort alla inlägg, ny header och nya bilder, vad tycker ni? Vi behöver er åsikt angående detta!!!


14 Mars

Tjeenare bästa läsare!
Hemma från skolan idag också, blir dock att åka till skolan imorgon än om jag fortfarande är förskyld och hostig men kan inte missa mer skola. Väcktes i morse av mina sjukt galna syskon som ropa och härja urs..

Kvällens bus

Varit ute och tolkat med Bullz, Jenny, Emilia och Emmy runt bränslan, hur kul som helst! Hahaha min teknik att sitta på madrassen var bäst... Nu dunkas de 1D och ska snart gå och lägga mig trorja hihiih, trött tjaj!


Mina fina


Älskade ponnygrabbarna, finast på denna jord. ♥


Morsninggg

Godmorgon! Är lagomt trött och vaknade med ett öga som inte gick att öppna idag, är ögoninflammationen på g igen? Åhh.
Är fortfarande överdeppig över att mina bilder inte finns kvar... Meeen samtidigt taggad på att börja fota och fylla denna dumma dator igen! Efter skolan idag blir de mot brk (ovanligt) hihi.

Hihi favorit i repris, bästpolle! Kom precis på hur dryg jag ser ut men ääh


Godnatt

Fortfarande sjuk, drabbats av någon himla influensa så blir hemma imorgon också. Har alltså inte hänt så mycket de senaste dagarna, sovit till största del. Slår på en film och lägger mig och sover.
Avslutar inlägget genom att säga SLUTA skriva anonyma kommentarer (riktigt irriterande) varför kan man bara inte stå för de man skriver?

Svar sen frågestunden - Tilda

Eftersom att det blev många frågor så delar vi upp det i 3 inlägg :)

Hur ofta rider du i veckan och vilka rider du?
Helt olika från vecka till vecka, rider lektion 1 gång i veckan men det brukar bli ridning mer än så.

Vilken häst rider du oftast?
Harry är det väl hihi.

Åka och se 1D konsert eller åka på Göteborg/Falsterbo Horseshow?
Oj, svår fråga... Båda två skulle vara riktiga upplevelser så jag kan inte välja!

Vem gillar du mest på brk?
Alla är bääst.

Vem gillar du mest i skolan?
Finns många trevliga personer i min skola, min klass + mina lärare är awesome!

Vem gillar du mest hemma hos dig?
Haha min familj + mina djur! = alla ohye

Vilket är ditt bästa recept på något gott?
Tror alla förutom jag skulle svara mina kladdkakemuffins med frosting, alla älskar dom förutom jag själv (Y)

Vem är du kär i?
Ingen för tillfälleet.

Vem gör din dag?
Olika från dag till dag!

Vem gillar du mest i 1D?
Kan inte välja en, alla är underbara på sitt sätt!

Om någon från 1D skulle komma och fråga om du ville flytta ihop med den skulle du göra det och lämna hästarna?
Njee, de skulle jag inte.

Bryr du dig om elaka kommentarer?
Tar åt mig väldigt mycket och mår dåligt av det faktiskt, men jag försöker inte bry mig.

Senaste köpet inom hästväg?
Snoddar.

Är du allvarlig när du säger att du hatar mig? ;)))
HAHAHAHA dog lite, såklart jag är :') 

Är Bullen din pojkvän?
En av dom, jaa!

Vem är din favorithäst?
Har mina älsklingar som näms här!

Vem är din bästis?
Har faktiskt inte någon 'bästis' men jag har väldigt många nära och helt underbara vänner, kan absolut inte peka ut en då alla betyder grymt mycket för mig!

Vem är snyggast i din klass?
Ska inte peka ut folk sådär ihii.

Vem är snällast i din klass?
Alla är snälla på sitt sätt!

Vilken är din favorit blogg?
Har faktiskt ingen stor favoritblogg, läser mina vänners och de trivs jag med så dom är mina favoriter!

Är du inne på facebook eller bloggen mest?
Är beroende av facebook så jaa, är inne på de mer...

Vilken är din favoritlåt?
Har många, allt me One Direction!

Välj:
Killar eller hästar
Godis eller morötter
Hästar
eller 1D
Musik eller morötter
Dressyr/hoppning
Fälttävlan/Trav
Kandar/pessoa - har aldrig ridit på ett kandar
Ost eller lax

Fiiint! Hoppas ni är nöjda med svaren :-D


Svaren sen frågestunden - Erika



Går det bra att hoppa Pigge nu?
Det går bättre och bättre, från första början fick jag han inte ens över ett hinder utan en massa "bråk". 

Går det bra att lasta Pigge nu?
Ja, så länge vi använder oss av linor

Vem gillar du mest i 1D?
Jag vet faktiskt inte

Vem gillade du mest i Melodifestivalen?
Ulrik Munther, Looren var också en favorit. 

Vem gör din dag?
oliiika, ibland mina vänner, ibland ponnyn ja olika från dag till dag.

Vem är du kär i?
ingen just nu. 

Om du skulle bli erbjuden att flytta till Stockholm, skulle du göra det då?
nää jag tror inte det! Trivs bra i "småbyarna"

Vilket gymnasium vill du gå på?
Har inte funderat så mycket faktiskt 

Gillar du ost mer än grönsaker?
hahah nej.. gillar inte ost överhuvutaget

Vem är din favorithäst?
Pegasus, vem annars! 

Vem är din bästis?
bästis, vet inte

Vem är snyggast i din klass?
inget jag kan som svara på hahah

Vem är snällast i din klass?
Jag tycker alla är snälla så

Vilken är din favoritblogg?
har flera "favoriter" 

Är du inne på facebook eller bloggen mest?
facebook

Vilken är din favoritlåt?
har massa 

Vilken är din favorithäst på brk?
Pasadena♥

Var kommer Pegasus ifrån?
Det beror på vad du menar, han kommer från Tranås som ligger långt utanför Stockholm. 

Välj:
Godis eller chips
Killar eller hästar
Musik eller städa
Ulrik Munther eller Justin Bieber - båda är snygga ♥
Sylt eller grädde - till våfflor
Dressyr/hoppning
Fälttävlan/Trav
Kandar/pessoa
Ost eller lax



Ridpass med Harry

Red Harry barbacka idag och vi tränade på tagen bakdel + bakdelsvändningar. Gick braa även fast jag var trög till en början haha!

Sen åkte jag, Jenny och Emilia ut med Bullen och vagnen på Åberget och hahaha vi hade det mycket trevligt, mitt skratt gjorde deras dag..... Mina helt normala vänner ♥

Nu ska jag göra någonting, vi fårse vad haha, är lagomt oseriös... Jättekul att ni kommenterar så mycket förresten, svaren sen frågestunden kommer upp inom ett litet tag! Glöm inte bort veckans blogg heller :-D

Normal ponny, hihi gullet


Omstart

Tycker att det känns som bloggen behöver en omstart... Med en ny header, ny presentation, nya fräscha bilder och roliga inlägg. Ska prata med Erikaa om detta, för känns som det är de som jag behöver för att få motivation nu!

Fortfarande extremt arg på min dator och r.i.p till mina fina bilder. Åhhh :(:(:(


ARG

SÅ JÄVULST ARGGG!!!!
Skulle köra över mina bilder på ett usb-minne och så f*ckar datorn ihop och poffff så försvinner allt jag har på mina dokument - finns ingenstans. SÅHÄÄÄÄÄÄÄR galet sjukt fanfanfan sur.

Nyaste bilderna, mina och Emilias porträtt, Ida+Felicia+deras vovvebilderna och värsta fina naturbilderna osv. ÅÅÅH mitt liv suger!!! :(:(:(

Fint fml-inlägg, cred till alla som orkade läsa om min ilska... Var tvungen att skriva av mig, nu ska jag gå ner i varv MEN BLÄÄÄÄ. Kram på er iaf, inte på teknikvärlden......

Säkert han som hackade den, bokstavligt. Tilda = :@@@@


11 Mars

Sovit halva dagen igår och hela dagen idag så nu är febern borta, är dock jävulskt förskyld och hostig.
Rebecca var snäll och fixade åt Pegasus idag och Susanne tar honom imorgon.
Älskar dig ♥

Sommar


Denna låt dunkas på i mitt rum, tagga sommaren!!


Te amo ♥



klubbis

tävlat hoppning med min prins idag, första klassen behöver vi inte snacka om men andra rundan gick superbra så tog mig hem med en rosett idag iallafall. Just nu ligger jag på soffan och dör, sjjukt ont i huvudet, i alla leder i kroppen och hostar som ett syyk även över 39 graders feber. jippie...

Tävlingsdagen

Gick och la mig alldeles för sent med sympton för ögoninflammation igår. Alarmet ringde kl 7 och jaa, har troligtvis en härlig ögoninflammation i mitt vänstra öga, nåja inget skulle få stoppa mig!

Harry var en latis och gick hyffsat i dressyren, de kan inte alltid gå bra! Skulle även hoppa med Boss och vad nervös jag var, har inte hopptävlat på typ 1 och ett halvt år tillbaka då jag har haft skräck för att hopptävla efter mina misslyckanden med Chira, då jag knappt kunde rida haha.
Allt gick hur bra som helst, felfritt runt banan och en supergla' ponny och ryttare. Gulligt värre att jag började gråta av glädje efteråt hihi. Kom hem med 2 st rosetter efter dagen. Finaste ponnypojkarna ♥

Lovisas pappa klickade bilder med sin asgrymma kamera och förhoppningsvis kan jag visa dom här snart!! Kvällen kommer jag spendera forever alone med melodifestivalen och... jaa bra fråga. Hoppas ni får en fin kväll, glöm inte bort att rösta på Ulrik eller Loreen!


Jag älskar dig!

Tre ord, 12 bokstäver, en miljon utropstecken och hjärtan skulle passa bra. Älskade Bullen ♥
Tänkte bara flika in att jag och denna finis sprang omkring i ridhuset idag och övade galoppkommando och han skötte sig obeskrivligt bra, älskade ponny.

You are my kryptonite. (L)


9 mars

känner mig lite bättre nu iallafall, måste dock städa mitt rum och riktigt noga då jag fått förskylnings astma och det är inte roligt alls särskilt när man hostar super mycket också samt tungt att andas. Imorgon blir det troligtvis att tävla hoppning med Pegasus 40 och 50 cm så vi börjar lågt.
mycket vacker bild från KM 80 cm med passe

ibland har inte livet någon mening

sjuk, så var hemma från skolan idag. Har inte så mycket att berätta, uppdateringen kommer vara låg idag.


Ny storhäst

Bodens Ridklubbs nya storhäst, superfin! 


Bloggpaus

Min uppdatering kommer vara väldigt låg tills på söndag då jag har saker jag måste ta tag i..
Kommer kanske lite update om tävlingen men nu ska jag ta en paus från allt och inte känna mig stressad för att jag inte har uppdaterat. Ska tänka igenom mycket och lägga tid på annat än datorn :)

Vi hörs på söndag förhoppningsvis, love u all!

Bild som inte alls har med inlägget att göra - standart Tilda, standart. Jag har fotat iaf haha.


Susanne & Pegasus

Liten bildbomb på syrran och min älskade ponny

hahah åhh rätt söt ändå!


All that you said to me

Lovisa åkte precis och vi har haft det supertrevligt - förövrigt gått från staden till royal och sedan tillbaka, duktiga tjejer! Vi lagade middag + glodde på världens gulligaste och bästa film, Peter Pan. Hihihih aaw. Disneyfilmer ♥

Nu hade jag tänkt att jag skulle städa mitt rum och teckna lite med One Direction i högtalarna. Kram.

Världens bästa ponny


tidsfördrift

Namn: Pegasus
Smeknamn: Pigge, Piggs, finis ja allt möjligt
Ålder: 11 
Kön: Valack men men kan tro det är ett sto
Ras: Lewitzer ponny
Mankhöjd: 139,8 cm
Färg: skäck

Träning
Tränar Hoppning (x)
Tränar Dressyr (x)
Tränar NH (x)
Tränar för instruktör (x)



Utrustning
Rids med martingal [/]
Rids med snodd [ ]
Annan hjälptygel [ ]
Benskydd [x
]

Benlindor [x]
Sadelpadd [x]

Vanlig bett [x]

Bettlöst träns [ ]
Pullargrimma [x]
Aachen grimma [x]
Remont [ ]
Engelsk [ ]

Hoppsadel [x]
Dressyrsadel [ ]
Allroundsadel [x]
Islandssadel [ ]
Barbacka [ ]
Rids med sporrar [x] ( vid hoppning )
Rids med spö [x] ( vid hoppning )
Kan skänkelvikning [x]
Kan bak/framdelsvänding [x]
Kan öppna/sluta [x]
Kan galoppombyte [x]
Ökad trav [x]
Ökad galopp [x]
Fattar alltid rätt galopp [/]
Kan passage [ ]
Kan piaff [ ]
Kan piruett [ ]
Kan hoppa över 1 m [x]
Kan hoppa över 1 m med ryttare [x] ( har dock inte gjort det med mig)
Är tävlad lokalt eller högre [x]
Skulle klara av ett L:C dressyrprogram [x]
Går i form [x]
Arbetar bra under sig [x] (oftast)
Är lätt att arbeta med [ ]

Övrigt
Tolkat? ja (inget han gillar)
Löshoppat? japp

longerat? japp
Kört? nej
Badat? vet inte, inte med mig allafall ;)

bild från film!

ögongodis

superfin ponny måste jag säga!
annons: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=588384

Morgooon

Godmorgon! Pigg tjej idag vilket alltid är ett +! Ska äta mitt ägg till frukost och sedan traska iväg till skolan, ikväll blir det Lovisa + kycklingsallad + morötter + Titanic = awesome.
Uppdatering kommer ligga låg idag, kram på er :)




Brk

åker till klubben nu, ponnyn står och väntar ute i transporten där han stått i nu 20 min medans jag käkat mat. Han är ju lugn när han väl är inne i transporten så det är bra :)

Grymt duktig kille


Nu röstar vi som tusan på lördag!!!


Frågestund!!


Frågestund med båda bloggarna här på NL-ryttare! Ni kan både fråga saker till oss enskilt eller något om bloggen kanske? Fråga på i alla fall!

 


Bildbomb, finaste ♥




Världens finaste Harry!
Red han i fredags + söndags för att han skulle ridas igång (jenny red igång) och så frågade hon om jag ville komma och rida lektion för henne. Självklart ville jag de och han var så himla fin när han hade 'vilat' lite - ett schvung i steget och var mycket piggare och mer arbetsvillig!
Nu återstår de och se om jag får honom att gå lika bra hela tiden, keeeep up the work!! :)


Look at my pony, my pony i AMAZING


Tjuvtitt från i söndags, bildbomb kommer under dagen! Finaste ponnyskrutt ♥


Good Morning

fixar klart det sista på hk läxan innan jag tar bussen till skolan, skönt att sluta tidigt!
Ikväll blir det dra in pollen till klubben för att hoppträna för Stina, så får vi se hur det går. Han har inte gått hårt på 1 vecka...


Godmorgon!

Godmorgon fina läsare! Nu ska jag skriva ut min engelskaläxa och äta något sen så kilar jag iväg till skolan. Ha en fin dag! :)

Weeii


Dagen

Hemma från stallet för cirka 1 timma sedan, dragit lös Pegasus alla fyra skor så det underlättar för hovslagarn som skall komma och sko honom imorgon. Har hunnit duscha så kommer se ut som ett troll på skolan imorgon då min plattång är borta... -_-'
finaste ♥

Harry var... busig?

Hahah dog lite när min kära vän sa detta på väg till kvarnängen när Ida och jag diskuterade ridlektionen, Uriel osv... Han är grym jaa!

'Asså jaa, jag red Harry igår och han var jääättefin. När jag hoppade upp på honom och sa hoppla pålle började han trava, sen när jag skulle stoppa sa jag ptrooo men då blev han pigg så jag ramlade ner!'

HHAHAHAH dagens


Tolkning

Jag, Jenny och Emilia var ute och tolkade med Bullen idag och han var pigg och glad och skötte sig jättebra, bästponnyn! :)

Hahah söt bild på Bullz med Emilia på ryggen + chillarN (guess whooo) bakom. Detta var för ngn månad sen!


Svar på tal


Zeb var en tinker som stod på Mikkelsgården när jag bodde typ 100 meter därifrån. Blev tillfrågad om jag ville börja sköta/rida honom någon dag i veckan när jag var där med Celise som skötte en ponny där och åkte och skötte honom 2 gånger. Sen slutade ägaren att höra av sig och jag visste inte hur jag skulle göra. Efter några misslyckade försök att få tag i henne så la jag detta bakom mig, fick aldrig veta varför hon inte hörde av sig. Sen fick jag se honom på annons osv. Han var en jättefin häst iaf!


åker till stallet

Åker till stallet och sköter om min lilla prins, blir ingen konfa ikväll då syrran inte har något möjlighet att mocka och fixa åt Piggs därför måste jag göra det själv.
mer inlägg kommer senare!
arkivbild på prinsen ♥

Test

Hakar på några och gör detta test hihi.

AVRAMLINGAR
[ ] Du har ramlat av och skadat dig
[x] Du har ramlat av utan att börja gråta
[] Du har ramlat av och börjat gråta
[x] Du har ramlat av när en häst har bockat
[ ] Du har ramlat av när en häst har sparkat bakut
[ ] Du har ramlat av när en häst har stegrat sig
[x] Du har ramlat av barbacka
[x]Du har ramlat av med sadel
[ ] Du har ramlat av i skritten
[ ] Du har ramlat av i traven
[x] Du har ramlat av i galoppen (när heeesten bockade då)
[x] Du har ramlat av en ponny
[ ] Du har ramlat av en häst
[ ] Du har ramlat av och svimmat
[ ] Du har ramlat av och brytit/fått en spricka i något
[x] Du har ramlat av och suttit upp direkt efteråt
[ ]Du har ramlat av och blivit rädd
[x]Du har ramlat av en skenande häst
[x]Du har ramlat av utomhus

FÖRSTA
Du ramlade av: typ Dunet
Häst du red: typ Agust hihi
Ponny du red: Någon på kusån, typ Rocky
Häst du hoppade: Chamonix
Ponny du hoppade: Chira
Tävlade med: Chira
Häst du red barbacka på: Zeb
Ponny du red barbacka på: typ Sunny
Favorithästen: Chiraaa ♥

NU
Senaste ponny/häst du ramlade av: Rex hahaahah
Senaste du tävlade: Harry
Senaste hästen du hoppade: Chammo
Senaste ponnyn du hoppade: Boss
Senaste du red barbacka på: Trine eller Harry
Senaste ponnyn du badade med: Bullen
Senaste hästen du badade med: -
Senaste favorit häst: Agust, Secret
Senaste favorit ponny: Harry ♥


Asdfghkl alldeles för grymma

2 av alla så grymt fina/bra/bäst/awesome låtar av världens bästa killar! Självklart kan dom sjunga både lugna och mer fartiga låtar och få fram de bästa som du har haft i dina öron, ganska extremt bäst!


Godmorgon

tjohsan!
andra skoldagen, och supertrött men nu knallar jag till bussen så jag inte missar den. Idag har jag inte så supermycket planerat ska på konfan ikväll tror jag är dock inte helt säker om jag ska fortsätta.
Ha en bra Tisdag!
putte och susanne får stå för detta inlägg :)

Måndag

Vart dålig att uppdatera idag så slänger in ett inlägg nu innan jag hoppar in i duschen.
Idag har jag vart på skolan, inte roligt att stiga upp i morse hede typ kunnat lägga mig under täcket och skrika. Var en lång dag idag när jag slutat hämtade pappa mig så for vi och handlade hästskor till Pegasus som skall skos på Onsdag morgon. Har pluggat HK läxa i några timmar och den är fortfarande inte klar, så måste bli klar med den innan jag lägger mig. Har inte kunnat rida idag då skon sitter så löst på ena framhoven.
Har inte så mycket mer att berätta, så godnatt till er som ska sova.

Skoldag

Första skoldagen avklarad och jag har varit en tröttis idag. Gick och la mig bra tid igår efter att ha sett andra avenyn + gjort mina läxor men bläe va trött jag var ändå. Tror till och med att jag somnade på so:n, heja...

Låg och skreksjöng One direction i en gunga i en hög med mina fina brudar i klassen, kan dansa en astuff dans och jaa... jag och Lovisa känner oss som Ronja Rövardotter när vi åker längdskidor!
Min fina skoldag, nu måste jag göra textil-läxan klar och sen blir det andra avenyn och att dejta kudden. Kram på er!

Sönderredigerad bild, svar ja. Ser drogad ut yeye meeen chillar, sjdå ?


Dagens ridpass - Amira

Red på en super fin ponny vid namn Amira idag och vi jobbade på volterna, minska och öka volten - få med yttersidan och ställa och så vidare. Absolut en ponnydam som jag gärna sitter upp på flera gånger!!
Länge sedan jag satt på henne och jobbade "ordentligt", senaste gången jag red henne var de ju gymkhana.

Gick även ut med en Bulle som skötte sig hur bra som helst bortsett från hemvägen då vi blev passerade av 3 storhästar. Då ville han följa med men de tillät jag inte så han studsade och trippade resten av hemvägen, haha tokponny...

Vacker ponny, foto: Lovisa hannu!

Veckans häst



Är med och tävlar i Veckans Häst här och självklart får Harry stå för mitt bidrag ♥


Räddare i nöden

Gör mina läxor såhär sista dagen innan skolan, har skjutit upp de lite väl länge kanske hehe. Men med 1D i öronen så klarar jag allt weeei, kram på er!


Awww



Söndag

Red Harry idag också och vi jobbade med ökningar, skänkelvikning och en galoppövning. Kan säga att Jenny är asgrym instruktör hihi, nu taggar jag nästa år om allt bli som det ska! Jag måste träna upp magmusklerna + benen nå extremt då jag höll på att dö hahaha. Gubbis var jättefin i alla fall ♥ Ni får bilder någon annan dag!

Gick jättebra för ridlekisgruppen och Elin var hur lycklig som helst då hon travade med Bellman, super gick det! Bara för att vår klubb har världens finaste ridskoleponnysar och hästar, massa ♥n på dom.

Bäbisponny, HHAAH fin min


Harry



Bara för att han var så sööööt
Älskade ponny ♥


Sökes!!

Om någon säljer ett objektiv - Canon 50mm f/1.8 II för en billig slant så får ni hemskt gärna kontakta mig!!

Googlebilder.


2 sanningar, galet irriterande

1. Jag pratar för mig själv när jag gör olika saker hahaha. Kom bara och tänka på de sådär lite finfint men så är det, hemskt pinsamt kan de också vara... Wei random

2. Mitt lokalsinne suger och jag hittar ingenstans. Kan aldrig memorera platser och man ska aldrig lita på mina råd om vilken väg som är snabbast... Tappade bort mig cirkus 10 gånger på lrk igår, heja!


Mot backen

GodmorrroN!
uppstigen och trött, snart bär det av till slalom backen för ännu en lång dag. Syrran fick en fin andra placering igår så då satsar hon väl för vinsten idag (storslalom) hennes starka sida.

puccini

Ridit puttis idag, helt annorlunda ponny dock nå gudomligt pigg, trippade på fort fort, lite Pasadena style. inte alls samma ponny. kan bero på att han reds oftare hos oss. men fin är han väl.
fina gammel gubben ♥

Vackra powniee


Sneakpeak, bäbis-Harry ♥


Tävling

Precis kommit ut ur en lååång varm dusch efter en dag på lrk och som hästskötare åt världens bästa poniiisar.

Sov hos Celise igår och vi packade och såg på film, vi är bra på att stressa upp varandra hahaha. Vaknade halv 5 och åkte iväg mot vittjärv vid 6 tror jag, var konstigt nog pigg men de höll inte i sig under dagen... Varit seg och efterbliven för de mesta hihi. Nåja, både Celise och Melie var nöjda över sina ritter och de förstår jag - så fina var och är dom!!! ♥

Nu ska jag äta och sen köra över bilder på datorn, har fräscha bilder på mig och Harry som jag ska visa :-D


3 Mars

Godmorgon! 

Tur att jag har internet här, nu rullar vi vidare till backen och kikar på slalom tävling. Hejjar även på min käre syster.

Vindelns "hotell"

Framme på vindeln "hotell", hunnit käka god mat och nött temple run på pappas ipad töntigt nog. "hotellet" här är typ läskigt då det är ett gammalt sjukhus som fortfarande ser ut som ett sjuhus också, typ bårhus i källarn, alla run har sånnadär sjukhus dörrar, det finns en röd lampa utanför alla dörrar även, avdelnings lysen grejjs i korridorerna. Ajja haha, imorgon blir det iallafall stå ute i backen och heja hela dagen även fara och hälsa på fina Putte på eftermiddagen.
g

Rullar mot Vännäs

Hej bästa läsare!
vart en snabbis i stallet mockat, fixat och pussat på min älskade ponnyhest, nu rullar vi iväg mot Vännäs blir att heja på lillsyrran även träffa världens bästa Puccini som jag saknar/saknat nå enormt!
uppdateringen blir nog inte så jättebra men tilda får väl försöka hålla upp bloggen, det brukar hon vara duktig på.
ha det superbra!

Everything that you do, do, do

Godmorgon världens bästa bloggläsare! Vaknade för en halvtimme sen kanske pga ett samtal av min kära vän Celise som ville att jag skulle gå upp, ska ju upp vid halv 5 imorgon så de var smart gjort av henne.

Ska träffa Jenny 12 vid coop, köpa en pizza (världens godaste pizza hehe) och sen åka till stallet för att rida och fota med Harry ♥ Vi tar nog även ut Bullz på en prommis och lite foton hihi.
Nu ska jag packa och klä på mig, fixa någon sorts outfit till Harriii idag blir nog bra. Kram på er!

Vackaste ponnyn!


I wanna save you tonight

Sitter och skriver på engelska och ska fixa textilen, har skjutit upp detta länge nog haha.

Kvällen består förhoppningsvis att mina och Amandas fina samtal, imorgon blir det att fota Jenny + rida Harry och sova hos Celise. Lördag hästskötare på hopptävlingarna i lulea och sen rida Pegasus, låter grymt bra!

Snygg ponny


1 Mars

hemma från stallet busat med Celise, nu ska jag hoppa i ett varmt bubbel bad och sedan göra lite hk läxor. plugga på lovet är inte ok..

NÅGOOON

Som säljer ett rött eller beige-färgat schabrak? Bra pris, gärna olika detaljer i rött/beige.
Hopp eller allround, cob eller full - skriv i en kommentar!

Måste snabbt även hitta ett swarkovski-pannband, rött eller vitt, stl. ponny eller cob - skriv här också.


Nyvaken

Vaknade precis och är en trött tjej 123. Ska vara duktig och städa snabbt nu, sedan packa och gå över med grejerna till pappi då jag flyttar till honom idag. Ikväll blir det troligtvis brk om jag inte kommer på något annat att göra ;-)

Glömde helt bort att skriva fler inlägg igår haha. Ponnyluvan passade på Boss men cobluvan var för stor, skulle fota Amanda men glömde kameran (haah jag är bäst) så gick ut med en Bulle som hade  sjukt mycket överskottsenergi. Gullet sökte efter saker att bli lite rädd för så han trippade och studsade lite, konstaterade med Mia att nu blir det hårdträning på den lillpåniiin. Pratade med Amanda och såg på Gossip Girl hela kvällen igår!

Aja, nu ska jag sätta igång med allt jag har och göra, ha en fortsatt treeevlig dag kramar!