Näsvallens Belarus


Självklart!

Bullen, eller Näsvallens Belarus som är hans riktiga namn kom till Boden i början av 2011, i januari för att vara exakt. Bilderna är sen hans första dagar här uppe i norr -

Bullen köptes in av Ungdomssektion för att användas som lektionshäst (ridlekis), hk-lektioner som körhäst och barnridningar. Första saken som många påpekade med honom var hans underbett, något som jag själv bara tycker är charmigt.
Körningen har från första början fungerat bra med denna lilla grabb men ridningen var lite svårare, dels för att han behövde utbildning och att de inte finns så många bestämda och erfarna ryttare så pass korta för att rida en liten b-ponny och att han är en envis liten rackare.

Bullen är en av de mest orädda ponnysar jag någonsin har varit i närheten av, barnridningar har alltid gått som ett rullande band och han går alltid i täten på vägen dit. I somras var vi på Boden Alive och jag och Ida kunde promenera med honom bland karusellerna och ge lite reklam utan att han brydde sig. För några veckor sen så miljötränade jag och Jenny honom i ridhuset och i princip alla hästar brukar reagera på att vattenmattan är läskig. Såhär reagerade Bullen:

Haha ni förstår nog hur cool han är!!
Bullen har numera fått mycket mer erfarenhet i ridningen även fast galoppfattningar inte sitter än pga att ingen ryttare är nog kort för de, vi tränar han med vagnen att han ska fatta galopp när vi ger han det kommandot med rösten så kan de bli lättare att lära han det med ryttare.
Även fast han inte är helt fullärd så har han fått delta i några tävlingar -

Första bilden är på en maskeradminiklubb där han tävlade med Lisa som är riktigt duktig att hantera honom. Andra är med Nina som inte kan rida honom så mycket längre pga sin längd.

Jag har lagt mycket tid på denna ponny eftersom att han inte alltid beter sig så trevligt och vilken skillnad de har blivit sen han kom! Han är en himla personlig ponny och han är bäst, finaste killen.
Fotomodell är han också, snygging på bild -

Jag har fotat alla bilder, copyright.

Hoppa kan han också, de tycker han är jätteroligt! Kanske något att satsa på i framtiden? -

Övrig information kan va bra att veta också. Bullen är född 2003, shetlandsponny, e: Titol, u: Näsvallens Belinda. Älskade Bullz, bäbisponny ♥

Såhär glad var Bullen idag efter Fanny hade ridit honom - nöjd ponny, nöjd ryttare och nöjd hjälpinstruktör!

De var lite information om Bulliiis, enjoy! :)


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback